Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E39 | De seizoensafsluiter met Foppe de Haan!

Seizoen 6, aflevering 39, .
S6E39 | De seizoensafsluiter met Foppe de Haan!

Afgelopen weekend was het tijd voor de laatste Eredivisiewedstrijd van het seizoen 23/24 voor sc Heerenveen. Het eindigde het seizoen zoals het grootste gedeelte van de wedstrijden ging, er werd redelijk gevoetbald maar geen resultaat gehaald. In de tweede helft wist Sparta Rotterdam namelijk twee keer te scoren, waarna het nog 2-1 werd door een late kopbal van Bochniewicz. Na het weekend werd echter wel de nieuwe trainer gepresenteerd: Robin van Persie, waarmee een vlaag van enthousiasme door het Abe Lenstra Stadion ging. Is dat enthousiasme terecht volgens Foppe de Haan?

Met de trainer die meer dan 500 wedstrijden op de bank zat bij sc Heerenveen bespreken Frank, Redmer en Marnix uiteraard de aanstelling van Robin van Persie. Ook wordt er teruggekeken, zowel heel kort op de wedstrijd tegen Sparta en wat langer op het hele seizoen. Wat viel Foppe op, wat had hij anders gedaan en waar moet een nieuwe trainer op letter bijvoorbeeld. Foppe laat graag zijn licht schijnen over de zaken die door de heren worden aangedragen, ondersteund door de enorme hoeveelheid aan luisteraarsvragen. Verder gaat het uiteraard ook over het beleid, de jeugdopleding, DNA, identiteit en het trainsersvak. Wat zou Foppe bijvoorbeeld als gouden tip mee willen geven aan Robin van Persie? 

De Ode van Redmer, zit vol met beeldspraak en waterige verwijzingen én dat alles voor Robin van Persie. Ondanks dat zeker niet iedereen de (hele) wedstrijd had gezien werden er wel weer nominaties ingebracht voor de Camtaruaan van de Week. Nog één wekelijkse verkiezing voor de bekendmaking van de winnaar van dit jaar (die door de nominaties overigens al vaststaat, maar stem vooral!!). Komend weekend is er geen voetbal meer voor sc Heerenveen en dat zal de komende weken ook even zo blijven. Wat gaat Foppe in deze voetballoze periode doen? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Aangezien het seizoen erop zit is dit ook de laatste aflevering van Radio Camataru dit seizoen, na 39 afleveringen. Zodra de voorbereiding begint dan zullen Marcel Koppers en Albert Veen jullie weer wekelijks meenemen met een update. Volg daarom vooral onze social media om hier van op de hoogte blijven. IEDEREEN HARTSTIKKE BEDANKT VOOR HET LUISTEREN DIT SEIZOEN EN TOT VOLGEND SEIZOEN!! (tips, tops, aanmerkingen, opmerkingen en suggesties over dit seizoen of voor komend seizoen zijn uiteraard welkom!)

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!