Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E38 | Nog één keer de stem van Jouke de Vries

Seizoen 6, aflevering 37, .
S6E38 | Nog één keer de stem van Jouke de Vries

In de één na laatste seizoensuitzending heeft het elftal het in de laatste thuiswedstrijd, het ons niet makkelijk gemaakt. We zijn allemaal er wel even klaar mee maar toch hebben de mannen van Radio Camataru weer een uitzending voor jullie klaar staan. Ditmaal zonder presentator Marnix maar wel met Redmer en Frank en een speciale gast die afgelopen zondag na 36 jaar afscheid nam als speaker van Sc Heerenveen: Jouke de Vries.

We blikken kort terug op Sc Heerenveen - Vitesse en de verkiezing van speler van het jaar. Maar we luisterden vooral graag naar de prachtige herinneringen en anekdotes van Jouke. De man die voor velen jarenlang het geluid was van het Abe Lenstrastadion. 


Zelf noemt Jouke zich een soort gastheer voor de supporters. In geuren en kleuren verteld hij over o.a. zijn hoogtepunten en de Europese wedstrijden waarbij hij de speaker was. Dat alles en nog veel meer, zoals de Ode van Redmer en de Camataruaan van de Week in deze nieuwe Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!