Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E37 | Samen met Hielke Biemond op naar een mooie laatste thuiswedstrijd

Seizoen 6, aflevering 37, .
S6E37 | Samen met Hielke Biemond op naar een mooie laatste thuiswedstrijd

Na een iets langere break dan gepland, zijn we weer terug!! Het seizoen wordt alleen niet wat langer dan gepland, want praktisch gezien is de kans op de play-offs gedaald naar nul. Door het gelijke spel tegen Almere City afgelopen vrijdag is het gedaan met de hoop en speelt sc Heerenveen de laatste twee wedstrijden voor zichzelf. Thom Haye was er tegen het einde van de wedstrijd nog dichtbij, maar doordat zijn penalty werd gestopt bleef het gelijk. Zo eindigt het laatste seizoen van Kees van Wonderen toch enigszins in mineur, maar kan hij het nog goed afsluiten?

Omdat Redmer nog op vakantie is schuift Hielke Biemond weer eens aan in de studio en aan de zijde van Frank en Marnix bespreekt hij het verschil tussen de sfeer in het uitvak en de resultaten op het veld. Verder gaat het uiteraard over het strijdplan, de aanslagen op Sahraoui, het Yanmar stadion en veel meer. Daarnaast wordt de allerbelangrijkste reden om het seizoen toch nog sterk te eindigen besproken: de seizoenskaartcampagne is weer van start. Zouden de spelers alleen daarom al zondag alles eruit moeten halen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen?

Ondanks de vakantie, wel weer een Ode van Redmer, deze keer gaat hij al in op de meest genoemde kandidaat voor onze trainerspositie. Marnix vergat het bijna, maar Frank wees hem terecht op het feit dat er weer een Camataruaan van de week gekozen moest worden. Frank ging daarbij zelf voor de makkelijkste keuze en maaide het gras voor de voeten van Hielke en Marnix weg. Komende zondag speelt sc Heerenveen haar laatste thuiswedstrijd tegen Vitesse, waarbij wij uiteraard de oproep van NieuwNoord delen om allemaal in het thuisshirt (of in het blauw) naar het stadio te komen, om zo het Abe Lenstra Stadion om te dopen tot een blauwe oase! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!