Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E36 | Speuren naar de visie van sc Heerenveen

Seizoen 6, aflevering 36, .
S6E36 | Speuren naar de visie van sc Heerenveen

Na het verlies tegen FC Utrecht hield sc Heerenveen toch de play-offs in het zicht en was er afgelopen weekend, in speelronde 30, de mogelijkheid om deze in het vizier te houden. Uit bij Heracles Almelo wachtte een nieuwe krachtmeting voor het team van Kees van Wonderen én dat zonder smaakmaker Osame Sahraoui die niet voldoende hersteld was van een tik tegen FC Utrecht. Maar met Ché Nunnely die de Friezen op voorsprong zette vroeg in de eerste helft waarna Pelle van Amersfoort nog laat in de tweede helft de 0-2 binnen kopte. Was het zo makkelijk als 0-2 doet vermoeden?

Frank, Redmer en Marnix bespreken met elkaar weer dat wat er in Almelo is gebeurd en gaan in op het spel van Nunnely, de rentree van Brouwers en of Pelle van Amersfoort genoeg lof krijgt. Daarnaast gaat het over de goede sfeer van de Heerenveen supporters, de wissels van Kees en Braude die er na de wedstrijd nog een showtje van maakte. Uiteindelijk beslaat de wedstrijd toch maar een klein deel van de uitzending, want als eenmaal een nieuwe trainer ter sprake komt loopt de temperatuur in de studio op en wordt er verhit gediscussieerd in de studio. Kan er een “risico” genomen worden met een jonge veelbelovende trainer of is het beter om voor iemand die gepokt en gemazeld is te gaan?

Met een goal en een goede wedstrijd was het Ché Nunnely die deze week in het zonnetje werd gezet in de Ode van Redmer. Hoe kan het dan ook anders dan dat hij één van de genomineerden is als Camataruaan van de Week. De andere twee waren toch nog relatief moeilijk kiezen (of in ieder geval één daarvan) omdat er niet veel spelers uitblonken tijdens de overwinning in Almelo. Geen voetbal volgend weekend, pas 25 april speelt sc Heerenveen weer, thuis tegen PSV. Dat betekent ook dat wij er volgende week even niet zijn. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!