Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E35 | Gelukkig zijn er belangrijkere zaken dan voetbal

Seizoen 6, aflevering 35, .
S6E35 | Gelukkig zijn er belangrijkere zaken dan voetbal

Afgelopen week had sc Heerenveen twee kansen om zichzelf dichterbij de play-offs voor Europees voetbal te brengen. Thuis kwam zowel FC Twente als FC Utrecht op bezoek, twee moeilijke wedstrijden, met ook twee verschillende gezichten. Eén punt uit deze twee wedstrijden was vooraf wellicht te verwachten maar voelde toch nog zeer matig na afloop, met name door hoe er van FC Utrecht werd verloren. Een wedstrijd die in het teken van Kika stond, is er dan eigenlijk nog iets belangrijker?

In de studio bespreken Frank, Redmer en Marnix de wedstrijden en uiteraard ook de Kika-actie die zondag centraal stond. Een speciaal shirt, met namen van kinderen die in aanraking zijn gekomen met kanker. Een heel mooi gebaar van de club en de originele sponsoren. De lucht kleurde nog bijna Kika oranje tijdens de wedstrijd, wat een extra mooie indruk achterliet. Niet alleen deze mooie actie komt aan bod, want ook gaat het over de veerkracht tegen Twente, het makkelijke weggeven van goals, de vorm van Braude en het verschil tussen de twee wedstrijden. Wat deed Heerenveen nou anders tegen Twente dan tegen Utrecht?

Ook de Ode van Redmer staat deze week in het teken van de actie die voorafging aan sc Heerenveen - FC Utrecht. Na het bespreken van de wedstrijden kiezen Frank, Redmer en Marnix allemaal weer iemand die op het veld heeft gestaan en op hen de grootste indruk heeft gemaakt de afgelopen week, met één verrassende maar terechte keuze. Om de uitzending af te sluiten wordt er nog vooruitgeblikt op de aanstaande uitwedstrijd (zondag, 12:15) tegen Heracles Almelo, gaan winnen? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!