Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E34 | De puntendeling met Geert-Arend Roorda

Seizoen 6, aflevering 34, .
S6E34 | De puntendeling met Geert-Arend Roorda

Na een week vol interlands, waarbij veel spelers op pad waren, was het afgelopen weekend weer tijd voor de Eredivisie. Een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk was een mooie mogelijkheid om weer punten te pakken richting de play-offs. sc Heerenveen speelde beter dan RKC, maakte vlak na de rust de 0-1, maar kwam na een doeltreffend afstandsschot van RKC Waalwijk niet verder dan 1-1. Deze week bekijken we het ook eens van de andere kant, want hoe zag, oud-Heerenveener, en nu assistent-trainer van RKC Waalwijk Geert-Arend Roorda de wedstrijd?

Geert-Arend schuift voor de vijfde keer aan bij Radio Camataru en doet dat deze keer weer bij Frank, Redmer en Marnix. Al is Redmer het eerste half uur onbruikbaar, omdat hij zaterdag in het theater zat en de samenvatting maar anderhalve minuut was. De rest bespreekt met elkaar het weinig enerverende duel in Brabant, waarbij Heerenveen toch vrij lang de bovenliggende partij was. Geert-Arend vertelt op welke spelers zij zich specifiek hadden gericht en met welk plan RKC aan de wedstrijd begon. Later in de uitzending wordt ook aandacht besteedt aan de carière van Geert-Arend, zijn tijd nu bij RKC Waalwijk en de toekomst. Zou hij volgend jaar weer in Friesland kunnen werken?

De Ode van Redmer besteedt aandacht aan de matige voorstelling, die dubbel aanwezig was afgelopen zaterdag. Als voorwaarde om aan te schuiven, had Geert-Arend gevraagd om een Cammie-quiz en dus werd deze (eenmalig) weer van stal gehaald. Daarnaast kiezen alle vier de heren ook weer een Camataruaan van de Week, zodat er weer gestemd kan worden!  Tot slot wordt er kort nog even vooruitgeblikt op de dubbele speelronde in aankomende week, voor zowel de wedstrijden van Heerenveen tegen FC Twente en FC Utrecht (beide thuis) als RKC tegen Almere City en FC Volendam worden de punten aantallen voorspeld. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!