Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E33 | Terecht en onnodig verliezen & genieten van Olsson

Seizoen 6, aflevering 33, .
S6E33 | Terecht en onnodig verliezen & genieten van Olsson

Ruim 88 minuten lang liep de thuiswedstrijd tegen Feyenoord zoals we van tevoren hadden gehoopt. Er was een duidelijk strijdplan, de spelers gingen er volledig voor en hier en daar hadden we een beetje geluk…

Tót het beslissende moment, wanneer Syb van Ottele niet meer weet of hij nou links- of rechtsbenig is - en de bal zomaar in de voeten van Ueda schuift. De 2-3 was wellicht een terechte afspiegeling van de wedstrijd maar vooral zó onnodig… 

Deze week geen Marnix Eringa als presentator maar keren we voor één keer terug in de opstelling waarmee Radio Camataru in 2018 debuteerde. En dus zijn Marcel Koppers en uiteraard zijn ook Redmer Wijnsma en Frank Beenen weer van de partij voor aflevering 239.

En er is weer genoeg te bespreken! Bijvoorbeeld over de weergaloze Simon Olsson, Osame Sahraoui, Igor Korneev, capuchonnetjes, Ruud van Nistelrooij, Alex Pastoor en vriend van de show Robin Veldman.

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!