Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E32 | Het liep zoals verwacht met Hielke Biemond

Seizoen 6, aflevering 32, .
S6E32 | Het liep zoals verwacht met Hielke Biemond

Na een goede reeks van sc Heerenveen was het zondag tijd voor een echte krachtmeting met NEC Nijmegen. Bij winst zouden de Friezen stijgen op de ranglijst en dichterbij NEC in de buurt komen. NEC liet het team van Kees van Wonderen veel aan de bal en zette vroeg druk. Lang leek het erop dat sc Heerenveen hier redelijk raad mee wist, maar uiteindelijk waren het ongeveer 100 seconden waarin NEC twee keer scoorde en zo de drie punten in huis hield.

Vanwege volle agenda’s werd er deze week eens op zondag opgenomen en kon Frank niet aanschuiven. Hij werd vervangen door Hielke Biemond die direct vanuit het uitvak naar huis was gegaan om in de digitale studio bij Redmer en Marnix aan te schuiven. Samen met Hielke bespreken zij de wedstrijd, die dus nog extreem vers in het geheugen lag, de vorm van Sahraoui, de trainerssoap die langzaamaan begint bij sc Heerenveen en komt ook nog even het hoofdsponsor-dossier voorbij. Zal het deze keer allemaal sneller gaan de vorige keer?

In de Ode van Redmer worden de 100 tellen van NEC beschreven en snappen we in ieder geval weer hoe weinig 100 tellen eigenlijk zijn. Aangezien de verdediging (op de 100 tellen na) best goed stond, komen veel van de nominaties voor Camataruaan van de Week uit deze linie. Tot slot wordt er kort nog even vooruitgeblikt op het aanstaande duel met Feyenoord. De voorspellingen? Eén overwinning, één gelijkspel en één keer verlies! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!