Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E31 | Brabantse gezelligheid met Luuk Brouwers

Seizoen 6, aflevering 28, .
S6E31 | Brabantse gezelligheid met Luuk Brouwers

Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen het PEC Zwolle van Johnny Jansen op het programma, een mooie kans om de overwinning van vorige week een goed vervolg te geven. Net als vorige week was het voetbal wat slordig en hebben we het beter gezien dit jaar, maar het resultaat mocht er wederom zijn. Goals van Tahiri en van Amersfoort leidden tot een verdiende 2-0 overwinning. Een smetje was het uitvallen, na 13 minuten, van het eenmanscollectief Luuk Brouwers, maar gelukkig was hij wel fit genoeg voor Radio Camataru, dus hoe serieus was zijn blessure?

Samen met Luuk Brouwers nemen Redmer, Frank en Marnix weer een hele hoop zaken door. Ondanks dat Luuk al vroeg uitviel horen de heren hem toch uit over hoe hij de wedstrijd tegen Zwolle heeft ervaren. Uiteraard komt zijn eigen blessure, de wissel van Tahiri, de wisselwerking met Pelle van Amersfoort en het balletje buitenkant schoen van Thom Haye ter sprake. Daarnaast horen we ook van Luuk wat zijn ervaringen zijn met Kees van Wonderen, waar hij nog graag zou willen voetballen, hoe hij de supporters ervaart en of hij liever gaat aaisykjen of fierljeppen. Krijgt hij al wat mee van de Friese cultuur?

Deze week besteedt de Ode van Redmer tijd aan een voorbeeldig excuus, welke werd gemaakt door de gewisselde invaller die scoorde. Ondanks dat Luuk wel zichzelf mocht nomineren van Reder waren er voldoende andere opties om genomineerd te worden voor Camataruaan van de Week. Door de overwinning was het uiteraard weer goed te doen om samen tot vier nominaties te komen. Na het behandelen van luisteraarsvragen, een aantal stellingen en het bespreken van de kleedkamerhumor werd er ook nog even vooruitgeblikt op de wedstrijd komende zondag tegen NEC Nijmegen. Kan sc Heerenveen zonder Luuk Brouwers daar een goed resultaat halen? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!