Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E30 | Vier goals, drie punten en nul tegendoelpunten!

Seizoen 6, aflevering 30, .
S6E30 | Vier goals, drie punten en nul tegendoelpunten!

Na het debacle tegen Go Ahead Eagles was een uitwedstrijd tegen hekkensluiter FC Volendam de uitgelezen mogelijkheid voor het team van Kees van Wonderen om orde op zaken te stellen. Én dat werd gedaan. Ondanks een wat rommelige eerste helft kwamen de Friezen amper in gevaar en wisten zelf vier keer te scoren. Zodoende kan sc Heerenveen weer omhoog kijken.

Redmer, Frank en Marnix hebben een wat beter humeur dan vorige week, al is er toch ook nog wel genoeg aan te merken op het spel, de keuzes van de trainer, de keuzes van de scheidsrechter/VAR en de camera’s in het stadion. Maar desalniettemin werd het toch weer een vrolijke uitzending met aandacht voor de passes van Haye, van Beek en Brouwers, een scorende Olsson en onze “9,5” Pelle van Amersfoort! Wat was het mooiste moment van de wedstrijd?

In de Ode van Redmer probeert hij chocola van touw te maken, of zoiets. Door de klinkende overwinning waren er voldoende opties om genomineerd te worden voor Camataruaan van de Week, waarbij er wel drie spelers bovenuit staken. Komende zondag staat er weer een belangrijke wedstrijd op het programma tegen PEC Zwolle, dat één punt minder heeft. Geen voorspellingen, maar wel een korte voorbeschouwing op het strijdplan, hoe kan er namelijk gewonnen worden van het team van Johnny Jansen? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!