Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E29 | Een tweede helft om snel te vergeten

Seizoen 6, aflevering 27, .
S6E29 | Een tweede helft om snel te vergeten

Alle ingrediënten waren aanwezig voor een ouderwetse zaterdagavond in het Abe Lenstra Stadion. Alleen het resultaat stond dat nog in de weg. Na een best redelijke eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht, ondanks de brilstand. De Eagles zakten in, maar lieten ook geen aanvallende intenties zien. In de tweede helft hielp sc Heerenveen hen in het zadel door tegen een tegendoelpunt aan te lopen, waarna in de blessuretijd de achterstand nog werd verdubbeld: 0-2.

Geen blessures in de vaste opstelling van Radio Camataru, dus in lijn met Kees van Wonderen zijn beleid ook geen wissels. Dus mogen Redmer, Frank en Marnix weer hun best doen om de vinger, of de hele hand, op de zere plek te legggen. Zo komt de wedstrijd toch nog even voorbij, het wisselbeleid, nieuwe trainers en ook Charlie Webster passeert nog de revue. De frustratie zat nog wel diep bij de heren, dus er wordt wel wat gemopperd. Is het nog mogelijk om hier weer goed uit te komen?

De uitzending begint deze week met de Ode van Redmer waarin hij aandacht verstigt op ereronde van onze held Danijel Pranjić. Omdat de wedstrijd niet zoveel woorden verdient beginnen de heren, voor de verandering, eens met de Camataruaan van de Week, én dat was best een lastige keuze. Tussen neus en lippen door zijn de voorspellingen voor Volendam-uit nog wel te horen, hoe zal het de Friezen daar vergaan? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!