Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E28 | Ongekende euforie na een heerlijke overwinning

Seizoen 6, aflevering 28, .
S6E28 | Ongekende euforie na een heerlijke overwinning

Na een aantal wedstrijden na de winterstop waarin het met name niet de goede kant op viel (Excelsior daargelaten) was het tijd voor een bezoekje van Ajax. Zonder al te hoge verwachtingen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld eerder dit seizoen in Amsterdam, was iedereen klaar om verrast te worden. Én dat gebeurde ook, na 46 minuten stond sc Heerenveen gewoon met 3-0 voor. Zoals het dit elftal betaamd werd het nog wel even billenknijpen, maar voor het eerst sinds 1 december werd weer gewonnen: 3-2.

Redmer, Frank en Marnix komen woorden tekort om de eerste overwinning op Ajax in 15 jaar, en dat in de 500ste eredivisiewedstrijd in het Abe Lenstra Stadion, te bespreken. Het blok van Braude, de goals van van Amersfoort, het vernuft van Haye en de strijdlust van het hele team. Dat komt allemaal ter sprake. Het was een heerlijke voetbalmiddag in Heerenveen die het verdient om uitgebreid besproken te worden én zo geschiedde. Zouden ze dit nu iedere week op de mat kunnen leggen?

De Ode van Redmer beschrijft deze week de mooiste en allermooiste dingen die te zien waren in het Abe Lenstra Stadion. De keuze was daarnaast reuze voor de nominaties voor de Camataruaan van de Week, toch kiezen de heren vrij gemakkelijk hun favoriet uit deze week. Tot slot wordt er toch ook nog even vooruitgekeken, want komende zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma (komt allen!). Wat ligt er tegen Go Ahead Eagles in het verschiet? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!