Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E27 | Het Friese DNA met Ferry de Haan

Seizoen 6, aflevering 27, .
S6E27 | Het Friese DNA met Ferry de Haan

Afgelopen weekend stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor sc Heerenveen, namelijk de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, dat op dat moment twee punten meer had. Een goede eerste helft werd beloond met twee doelpunten en zo leek het een leuke avond te worden in Limburg. Uit het niets kreeg Fortuna een penalty, waarna het team van Kees van Wonderen het even kwijt was en niet veel later stond het ook al 2-2. Na een heerlijke aanval van de Friezen wist Luuk Brouwers Heerenveen weer op voorsprong te zetten, maar uiteindelijk scoorde oud-Heerenveener Alen Halilovic nog en dus werd het 3-3. Een wedstrijd waarover genoeg te zeggen viel, maar liet nou ook net deze week algemeen directeur Ferry de Haan aanschuiven, hoe zag hij de wedstrijd in Sittard?

Redmer, Frank en Marnix  bespreken samen met Ferry de wedstrijd en proberen de vinger op de zere plek te leggen. Er wordt gesproken over pech, inzet maar ook proberen ze nog wel de positieve punten aan te stippen. Daarnaast is de algemeen directeur natuurlijk aangeschoven om alles te bespreken rondom de afgelopen transferryweken (hoe zit het met “Loi”, Haye, Karlsbakk, Zeneli en Noppert), maar alsof dat nog niet genoeg was komen ook (bijna) alle andere dossiers aan bod: de financiën, de jeugdopleiding, SKW, het stadion, de Noord-tribune en het beleidsplan. Toen na een dik uur en een kwartier werd gestopt met de opname schoot ons direct te binnen dat met alle onderwerpen, de zoektocht naar de nieuwe hoofdsponsor even was vergeten. Maar we kunnen jullie verzekeren dat er hard aan wordt gewerkt om een waardige hoofdsponsor te vinden. Heeft Ferry met zoveel grote dossiers op zijn bureau eigenlijk geen behoefte aan versterking?

Deze week in de Ode van Redmer gaat hij op de stoel van Ferry zitten en presenteert hij zijn eigen vijf-puntenplan om sc Heerenveen weer naar de top te helpen. Tussen alle interessante onderwerpen door kiezen de heren nog vier spelers die kans maken op de titel Camataruaan van de Week. Aan de hand van alle ingestuurde vragen en eigen nieuwsgierigheid wordt de aflevering snel gevuld en bleef het licht ook daarna nog lang aan in de studio. Binnen de aflevering zelf wordt afgesloten door toch nog even vooruit te kijken naar de uitverkochte wedstrijd tegen Ajax van aanstaande zondag, wordt er een overwinning verwacht? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!