Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E26 | Plezier is key!

Seizoen 6, aflevering 26, .
S6E26 | Plezier is key!

Na twee wedstrijden waarin punten werden verwacht voor sc Heerenveen was het afgelopen zondag tijd voor een wedstrijd met minder verwachtingen. Thuis, in het Abe Lenstra Stadion, kwam AZ Alkmaar op bezoek, een ploeg waar we het de laatste jaren vaak lastig tegen hebben gehad. Geholpen door een rode kaart leek het team van Kees van Wonderen af te stevenen op een onverwachte, maar verdiende overwinning, ware het niet dat een ongelukkig moment van Andries Noppert op het laatst toch nog roet in het eten gooide: 2-2.\

Een zuur gevoel leverde de wedstrijd dus op, terwijl vooraf een 2-2 als een goed resultaat beschouwd zou zijn. Zo voelt het ook voor Redmer, Frank en Marnix die met z’n drieën terugblikken op de turbulente wedstrijd. De wedstrijd ging op en neer en dat deed de kwaliteit van het spel ook. Zo was het toch ook een boeiende wedstrijd, die ook nog zo’n 20 minuten stil lag nadat er met vuurwerk was gegooid. Is er eigenlijk iets te doen tegen het vuurwerk, moet er dan toch voor een andere aanpak gekozen worden?\

In de Ode van Redmer deze week aandacht voor zijn gevoelens bij onze doelman, die toch wel een hart onder de riem gestoken krijgt. Door het redelijke spel was er deze week weer eens wat te kiezen voor de Camataruaan van de Week, al was één keuze wel wat doorzichtig.. Verder kwamen er gelukkig ook weer de nodige vragen binnen die eigenlijk allemaal nog even de revue passeren waarna ook de wedstrijd tegen Fortuna nog even aan bod komt. Tot slot wordt er al even vooruitgeblikt op dat wat volgende week te wachten staat, namelijk een bezoek van Algemeen en Technisch directeur Ferry de Haan om terug te blikken op de tranferperiode en verder ook alles te bespreken wat er rondom de club speelt. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Mochten jullie nog vragen hebben voor Ferry de Haan voor volgende week, stuur ze dan gerust in via X, Instagram of info@radiocamataru.nl

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!