Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E25 | Na dit weekend gaan treurnis en cynisme hand in hand

Seizoen 6, aflevering 25, .
S6E25 | Na dit weekend gaan treurnis en cynisme hand in hand

Na een slippertje vorige week tegen PEC Zwolle, waarbij het goede spel niet werd beloond met genoeg doelpunten was het tijd om tegen Excelsior te laten zien dat het wel kan. Een aantal (deels gedwongen) wijzigingen in de basisopstelling zorgden echter niet voor het gewenste resultaat en, net als in de thuiswedstrijd, werd het team van Kees van Wonderen met 3-0 opgerold door Excelsior. Een nieuwe domper.

Bij Radio Camataru was de basisopstelling wel weer compleet, zo waren Frank en Marnix opnieuw present en was Redmer na de winterstop ook weer terug. Voor Redmer was het afgelopen vrijdag ook de eerste keer in het uitvak, hij vertelt dan ook energiek over zijn ervaring als uitsupporter. Verder worden de wijzigingen in de basis besproken, wordt er over transfers gepraat en worden de zorgen van de heren besproken. Gaat het nog goedkomen dit seizoen?

De Ode van Redmer is deze week in een wat afwijkende vorm, maar doet erg denken aan een politiebericht uit de jaren'80. Nadat vorige week de Camataruaan van de Week-verkiezing in de uitzending werd vergeten kon de verkiezing deze week niet ontbreken! Echter, het was niet de leukste en makkelijkste week om drie spelers te kiezen (en klopt het dat Denzel Hall erbij zit?). Tot slot wordt er vooruitgeblikt richting de wedstrijd tegen AZ, hebben we er vertrouwen in? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!