Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E24 | We hadden pech, met Hielke Biemond!

Seizoen 6, aflevering 24, .
S6E24 | We hadden pech, met Hielke Biemond!

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de hervatting van de Eredivisie, voor sc Heerenveen gebeurde dit in Zwolle, tegen PEC Zwolle. De wedstrijd begon voortvarend en middels een penalty kwamen de mannen van Kees van Wonderen op 0-1. Het vervolg van de eerste helft leverde nog vele kansen op, maar resulteerde niet in doelpunten. Zoals de wet van Murphy dan voorschrijft, kregen de Friezen de deksel op de neus en kwam PEC op 2-1. Na een frommelgoal in de blessuretijd redde Nunnely toch nog een puntje: 2-2.

Nog zonder Redmer, maar met Frank Beenen, Hielke Biemond en Marnix Eringa wordt de eerste wedstrijd van 2024 weer besproken, in de eerste podcast van 2024. Alle gemiste kansen worden besproken, de sfeer in het uitvak, de culinaire AwayDay van Hielke en ook de wellicht aanstaande transfers passeren ook nog de revue. Zo was er weer genoeg om het jaar mee af te trappen. Hebben de heren er vertrouwen in voor de tweede helft van het seizoen? 

Aangezien Redmer er niet was, beginnen we het jaar nog even zonder Ode. Normaal beschrijven we hier dan nog de Camataruaan van de Week, maar deze waren de heren vergeten en zal deze week alleen op X (Twitter) verschijnen, oeps! Uiteindelijk is de sfeer wat somber nadat de bekerwedstrijd tegen Vitesse even ter sprake komt, dus wordt er snel geschakeld naar het vooruitkijken richting Excelsior. Wat zou de uitslag komende vrijdag worden? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!