Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E23 | 16 (gespeeld) plus 19 (punten) is 35 met Gerald Sibon!

Seizoen 6, aflevering 23, .
S6E23 | 16 (gespeeld) plus 19 (punten) is 35 met Gerald Sibon!

Afgelopen zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma. Thuis in het Abe Lenstra Stadion kwam hekkensluiter FC Volendam op bezoek. De verwachtingen waren hoog en sc Heerenveen begon aardig aan de wedstrijd. 2 momenten had FC Volendam slechts nodig om al het aanvalsspel teniet te doen. Het slotoffensief kende nog een goal van Nicolaescu, maar daar bleef het bij: 1-2.

Samen met oud-speler en tegenwoordig golf leraar Gerald Sibon praten Frank Beenen, Redmer Wijnsma en Marnix Eringa over de wedstrijd tegen FC Volendam. De aanvallers worden besproken, het middenveld en ook Oliver Braude komt aan de beurt. Verder praten de heren over het hedendaagse voetbal bij sc Heerenveen en wat Gerald zou doen met het contract van Kees van Wonderen. Uiteraard gaat het ook over Gerald zijn huidige carrière in de golfwereld. Zit de deur naar het voetbal voor hem nu dicht?

De Ode van Redmer beschrijft deze week het gevoel bij de wissels van van Wonderen en daarmee ook bij de hele wedstrijd tegen Volendam, die anders liep dan gepland. Gerald, Frank, Redmer en Marnix nomineren ook weer spelers als Camataruaan van de Week, met toch zeker wel twee verrassingen! Tot slot, Gerald heeft het over tijden met Europees voetbal en laat nou net donderdag de kortste weg richting Europa (de beker) op het programma staan. Wat zijn de verwachtingen, gaan we door of niet? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!