Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E22 | Simon Olsson doet me wel denken aan Joey Veerman

Seizoen 6, aflevering 22, .
S6E22 | Simon Olsson doet me wel denken aan Joey Veerman

Na een goede reeks was het afgelopen donderdag (huh) tijd voor de wedstrijd tegen PSV. Uit in Eindhoven speelden de mannen van Kees van Wonderen een aardige wedstrijd, maar dat is tegen het huidige ongeslagen PSV niet genoeg voor een resultaat. Lang bleven de Friezen in de wedstrijd na de Brabantse 1-0, maar zonder goal werd het lastig en was het uiteindelijk PSV dat de deur dichtgooide: 2-0.

Deze week weer in de vertrouwde, misschien momenteel niet sterkste, opstelling met Frank Beenen, een wederom zieke Redmer Wijnsma, in zijn 200ste uitzending, en Marnix Eringa. Na een sentimentele oproep vorige week van Redmer, willen de heren eerst even de trouwe luisteraars bedanken voor alle leuke berichten vorige week. Al snel veranderd het onderwerp toch weer naar de wedstrijd en wordt er teruggeblikt op de wedstrijd die al zover achter ons lijkt. Was dit een wedstrijd zoals we hem eigenlijk verwacht hadden? 

In de Ode van Redmer deze week probeert hij zichzelf eens in een interview na een voetbalwedstrijd te wurmen en knoopt hij meerdere interviews aan elkaar. Ondanks de nederlaag was het niet heel moeilijk om toch nog drie genomineerden voor de titel Camataruaan van de Week te vinden. Verder benoemen de heren nog hoe er deze week een mooie litho van Osame Sahraoui (gemaakt door Kevin Vedder) gewonnen kan worden. Tot slot, gaan de blikken vooruit richting de thuiswedstrijd, komende zaterdag tegen FC Volendam. Welke spelers gingen ooit van Volendam naar Heerenveen bijvoorbeeld? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!