Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E21 | Het was een feestje op de tribunes!

Seizoen 6, aflevering 21, .
S6E21 | Het was een feestje op de tribunes!

Vorige week werd er al met 3-0 gewonnen, thuis van Fortuna Sittard, afgelopen vrijdag was het de beurt aan Almere City om naar het Abe Lenstra Stadion af te reizen, andere club maar hetzelfde resultaat: 3-0! Voor de derde keer op rij thuis in de competitie, wat een weelde! In een goede wedstrijd met goed voetbal was het genieten van alle spelers op het veld. Én zo ziet de wereld er ineens weer heel anders uit. Is er eigenlijk wel wat negatiefs te zeggen over deze wedstrijd?

Met een fitte Redmer Wijnsma en Frank Beenen weer in de basis staat de oude vertrouwde opstelling weer op het formulier. Met z’n drieën bespreken de heren de aanvallen, de passes van Olsson, de dribbels van Sahraoui en de goals van van Amersfoort. Maar eigenlijk is iedere speler het bespreken waard, zo breekt Redmer ook nog een keer een lans om Thom Haye bij te laten tekenen. Uiteindelijk wordt ook nog even de positie van Radio Camataru in het Heerenveens podcastlandschap besproken, wat vinden jullie? 

Met een fitte Redmer is er ook weer een Ode deze week, deze week gaat de Ode over de man die de meeste dribbels ooit inzette in een Eredivisieduel (sinds het wordt bijgehouden). Na zo’n goede wedstrijd was het een enorm lastige opgave om slechts drie spelers te nomineren, zelfs een top-5 of een top-7 was al lastig, maar uiteindelijk worden er toch weer drie spelers toegelicht. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!