Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E20 | Een mooi inkijkje met Paul Simonis!

Seizoen 6, aflevering 20, .
S6E20 | Een mooi inkijkje met Paul Simonis!

Na de interlandbreak diende zich voor sc Heerenveen de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard aan. Voor de mannen van Kees van Wonderen was dit een mooie mogelijkheid om aan proberen te haken bij de huidige sub-top. Ondanks een rommelig begin bleef het team overeind en wist Thom Haye voor rust een penalty te verzilveren. Na rust bouwde sc Heerenveen, ondanks opnieuw een slordig begin, de terechte voorsprong verder uit en zo eindigde het met 3-0. In de podcast deze week schuift assistent-trainer Paul Simonis aan, zag hij op het veld wat ze van tevoren hadden bedacht?

Deze week geen Redmer Wijnsma en Frank Beenen, zij lagen ziek op bed. Wel was Hielke Biemond weer eens te gast en zat hij samen met Marnix Eringa klaar om de assistent-trainer van sc Heerenveen beter te leren. Met z’n drieëen bespraken ze de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, wat was er bijvoorbeeld aan de hand met het shirt van Syb van Ottele in de tweede helft? Maar ook ging het over de mindere start van de competitie, der veranderingen op en naast het veld, de samenwerking met Kees van Wonderen, het transferproces en Paul zijn toekomstplaatje als (assistent-) trainer. Is de volgende stap voor hem er een op eigen benen?

Doordat Redmer deze week ziek was, moest hij ook het schrijven van een Ode aan zich voorbij laten gaan, helaas dus geen Ode aan het begin van de uitzending. Desondanks mocht dat de pret niet drukken en weerhield dat de mannen in de studio er niet van om hun eigen ode te brengen in de vorm van drie nominaties voor Camataruaan van de week. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!