Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E19 | Als je een tegendoelpunt moet krijgen, dan maar in het begin!

Seizoen 6, aflevering 19, .
S6E19 | Als je een tegendoelpunt moet krijgen, dan maar in het begin!

Zaterdag was het tijd om na twee overwinningen en de ingecalculeerde nederlaag tegen Ajax te laten zien waar het team van Kees van Wonderen nou echt staat. Tegen Vitesse in het Gelredome duurde het even voordat de staat van de wedstrijd ook in de score werd vertaald maar werd het uiteindelijk wel 1-3. De rode kaart voor Vitesse hielp zeker mee, maar ook zonder die kaart leek sc Heerenveen op weg naar een overwinning. Is dit dan het perfecte moment in om in vorm te komen?

Redmer Wijnsma, Frank Beenen en Marnix Eringa vonden het fijn om opnieuw een overwinning te mogen bespreken en konden elkaar aardig vinden in de lezing van de wedstrijd. Heerenveen speelde beter, Nunnely viel toch ook eens positief op, Tahiri is een koele kikker en het is fijn dat Nicolaescu weer terug is. Het elftal lijkt een stuk beter te draaien en de groep kan het goed met elkaar vinden. Moeten we dan toch op zoek naar iets dat schuurt?

Vorige week werd gevraagd aan wie de Ode van Redmer deze week moest worden gebracht. Uiteindelijk krijgt het collectief de complimenten maar wordt er toch één speler extra in de glitters gezet: Luuk Brouwers. De awards van Camataruaan van het jaar zitten nog in het bubbeltjes plastic, maar uiteraard worden er wel weer drie spelers genomineerde voor deze gerenommeerde titel. Gezien het feit dat komend weekend het tijd is voor interlandvoetbal gaan wij er ook een weekje tussenuit, wel wordt alvast bekend welke gast er in de volgende uitzending aanschuift!! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!