Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E18 | Nu is het tijd om de opleving door te zetten!

Seizoen 6, aflevering 18, .
S6E18 | Nu is het tijd om de opleving door te zetten!

Na ruime overwinningen tegen Heracles en VVV, de eerste voor de competitie en de tweede voor de beker, ging sc Heerenveen met een aardig gevoel richting de ArenA. Daar wachtte een Ajax dat zeker nog niet in de beste vorm steekt, maar wel doordeweeks vertrouwen had getankt met een overwinning tegen Volendam. Desondanks kwam het team van Kees van Wonderen toch wellicht beter uit de startblokken dan Ajax, alleen waren de Amsterdammers een stuk effectiever in de eerste helft. Heerenveen knokte terug, maar uiteindelijk brak het verzet toch en werd het nog 4-1. Wat zegt die uitslag?

Frank Beenen, Redmer Wijnsma en Marnix Eringa bespreken weer alles wat er op en naast het veld gebeurde de afgelopen week. Want naast wel of geen buitenspel bij de eerste Ajax-goal, wel of geen kaart voor Berghuis, wel of geen overtreding op “Pawall” gebeurde er ook naast het veld (lees: op X) een hoop rondom sc  Heerenveen. Zijn wij nou de calimero’s of wordt ons ook echt onrecht aan gedaan?

Toevalligerwijs gaat de Ode van Redmer hier ook op in en stelt hij een aantal terechte vragen. Doordat Heerenveen best aardig voetbalde in Amsterdam waren er ook genoeg spelers die in aanmerking kwamen voor een nominatie, die slechts voor drie weggelegd was, maar Frank schroomt het niet om bijna het hele elftal een pluim te geven. Komend weeekend staat de uitwedstrijd tegen Vitesse op het programma, alledrie de heren voorspellen klinkende overwinningen al klinkt dat bij de één wat optimistischer dan bij de ander. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!