Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E17 | Twee en twee is in dit geval gewoon ook vier

Seizoen 6, aflevering 17, .
S6E17 | Twee en twee is in dit geval gewoon ook vier

Het was twee voor twaalf volgens Kees van Wonderen én ook de supporters hadden benadrukt dat het tijd voor de ommekeer was. Des te mooier dus dat het afgelopen zaterdag ook weer eens lukt, een overwinning, ook nog eens thuis, met de ‘0’ en ruime cijfers. Promovendus Heracles Almelo werd met 3-0 verslagen en op alle fronten afgetroefd. Is het lek nu boven en de weg naar boven ingezet?

Eindelijk weer eens een overwinning waar Frank Beenen, Redmer Wijnsma en Marnix Eringa op terug kunnen blikken én zelfs pas de eerste overwinning waar Redmer dit seizoen op terugblikt. Uiteraard worden de vliegende start, basisdebutant op rechtsback, briljant Sahraoui en onnavolgbare wissels van Kees van Wonderen weer besproken. Redmer doet daarnaast ook een poging om Aad de Mos te evenaren qua rekenskills (zie ook  de titel). Maar snapt iemand het? 

In de Ode van Redmer deze week een kleine geschiedenisles inclusief koppeling naar het hedendaagse Nederlandse voetbal, inclusief het al dan niet verzoeken van de goden. Waar het vorige week erg lastig was om drie spelers te nomineren als Camataruaan van de Week was het deze week lastig om het bij drie te houden. Niet omdat ze allemaal de sterren van de hemel speelden, maar wel omdat het ook een teamprestatie was. Op basis van de voorspellingen van de heren gaan we moeizaam door in de beker en wordt het in Amsterdam ook moeizaam… Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!