Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E16 | Met Marcel Koppers op zoek naar wat opportunisme en lef!

Seizoen 6, aflevering 16, .
S6E16 | Met Marcel Koppers op zoek naar wat opportunisme en lef!

De Eredivisie is weer terug en sc Heerenveen mocht direct op bezoek bij AZ in Alkmaar, een hattrick van Pavlidis deed het team van Kees van Wonderen de das om. Na 10 minuten stond het al 1-0 en werd het lastig voor Heerenveen, veel gevaar werd er niet gesticht en de nederlaag werd een feit. Is er nog hoop voor een goede afloop?

Frank Beenen en Marnix Eringa zijn weer present, maar zonder Redmer die deze week op vakantie is. Er werd gezocht naar een waardige vervanger én dit werd gevonden, de oude chef van Radio Camataru: Marcel Koppers, schoof weer eens aan. Samen praten zij over de wedstrijd tegen AZ Alkmaar, de rechtsbackpositie, opportunisme, blijheid en de rest van de reeks die hopelijk nu achter ons ligt. Gaat het tegen Heracles ons wel lukken om weer eens te winnen? 

Redmer beschrijft in de Ode zijn huidige gevoel bij sc Heerenveen, waar waarschijnlijk menig mede-fan zich in kan vinden. De grootste prestatie van deze week in de Podcast was wellicht wel dat er weer drie spelers genomineerd werden voor de titel “Camataruaan van de Week”. Voor komende zaterdag zitten er toch twee positieve voorspellingen bij en is één van de heren toch wat pessimisticher (of realistischer?). Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!