Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E15 | Alles of niets? Met Thom Haye

Seizoen 6, aflevering 14, .
S6E15 | Alles of niets? Met Thom Haye

Geen Eredivisie voetbal deze week maar wel een nieuwe podcast. Zonder een wedstrijd te hoeven bespreken hebben we alle tijd om eens bij te praten met Thom Haye, die voor de tweede keer aanschuift. Pas 1,5 seizoen bij sc Heerenveen maar toch voelt dat voor iedereen al een stuk langer. Goed om dus weer eens te horen hoe het met hem gaat en hoe hij zijn tijd in Heerenveen ervaart. Zou hij bijvoorbeeld bij willen tekenen?

Frank Beenen, Redmer Wijnsma en Marnix Eringa praten met Thom over van alles en nog wat, het gaat over golf, mentale weerbaarheid, de sfeer in het stadion, zijn rode kaart tegen Sparta en de manier waarop het team van Kees van Wonderen weer wedstrijden kan winnen. In een leuk gesprek komt er dus veel aanbod en leren we Thom Haye weer een stukje verder kennen dan alleen als kuitenbijter op het veld. In welke competitie zou hij eigenlijk straks als ‘motor’ willen fungeren?

De mevrouw met de patat heeft zich na vorige week gemeld bij Redmer, die deze week zijn Ode aan Thom Haye richt. Uiteraard geen Camataruaan van de Week, we horen wel wie Thom Haye als eerste zou kiezen bij partijtje. Vorige week deden de heren voorspellingen waarbij ze hoopten dat die het resultaat tegen AZ zouden jinxen, deze week wordt er toch nog een serieuze voorspelling gedaan door iedereen. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!