Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E14 | Het collectief aaneenrijgen van incidenten lijkt een patroon

Seizoen 6, aflevering 14, .
S6E14 | Het collectief aaneenrijgen van incidenten lijkt een patroon

Na de nederlaag met lichtpuntjes in Enschede was het tijd voor het team van Kees van Wonderen om dat een goed vervolg te geven. Thuis tegen NEC Nijmegen werd niet verloren, maar ook niet gewonnen. Daarmee is veel ook gezegd. Een goed begin en 1-0 voorsprong werd weer opgevolgd door een zwakkere fase waarin NEC onverwacht op 1-1 kwam waarna de schwung er toch weer uit was. Is er eigenlijk nu sprake van een positieve of negatieve sfeer?

Redmer Wijnsma, Frank Beenen en Marnix Eringa nemen de wedstrijd weer door en proberen in een half uur al het relevante te raken. De goede eerste twintig minuten, het inzakken, de wissels, de handsbal en ga zo maar door. Én dat deze week maar met z’n drieën, een uitzending tussen twee gasten in, een ‘overgangsuitzending’. Laten we hopen dat deze fase ook een overgang is naar een periode waarin het betere spel nog langer volgehouden wordt. Want heeft Kees van Wonderen het nu al omgedraaid?

Redmer verloor zijn aandacht wat tegen het einde van de eerste helft en dat uitte zich ook in de schermutseling die hij beschrijft in zijn Ode (Hopelijk melden beide personen zich nog!). Na een periode waarin Marnix alleen Pelle van Amersfoort nomineerde, die dan vervolgens de minste stemmen kreeg, mocht hij nu eens als eerste kiezen en zullen we zien of zijn keuze het wint van die van Frank en Redmer! Tot slot wordt er toch al een kleine voorspelling gedaan voor AZ-uit om deze omgekeerd te jinx’en. Maar we hopen dat deze voorspelling volgende week aangepast gaat worden naar aanleiding van een inspirerend en enthousiasmerend gesprek met Thom Haye die dan aanschuift (stel vooral alle vragen via de gebruikelijke kanalen!). Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!