Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E13 | De zoektocht naar talent met Kenneth Zandvliet

Seizoen 6, aflevering 13, .
S6E13 | De zoektocht naar talent met Kenneth Zandvliet

Afgelopen weekend was het tijd voor het team van Kees van Wonderen om in Enschede op bezoek te gaan bij FC Twente, een wedstrijd waar een resultaat ondergeschikt zou zijn aan lichtpuntjes. Ondanks de 1-0 nederlaag waren er dan ook zeker zaken om met voldoening op terug te kijken: zo werd er met een betere instelling gespeeld, stond de verdediging beter en werd er samen gewerkt en geknokt. Én dan kan je best eens verliezen. Voor de uitzending was dit echter van ondergeschikt belang, want hoofd scouting Kenneth Zandvliet schoof aan, en hoe heeft hij het tot dusver bij sc Heerenveen ervaren?

Frank Beenen, Redmer Wijnsma en Marnix Eringa vragen Kenneth het hemd van het lijf, mede door alle ingestuurde vragen van luisteraars. Dit alles wel iets later doordat de terugreis van een scoutingstrip was vertraagd, maar voor zo’n belangrijk doel wachtten de heren uiteraard graag. Met het hoofd scouting gaat het over het team in de laatste weken, de ontwikkelingen in de transferperiode, de eerste indrukken bij sc Heerenveen, toekomstplannen en lessen uit het verleden. Wat heeft Kenneth bijvoorbeeld meegenomen uit zijn tijd bij Chelsea? Óf van welke nieuwe speler verwacht hij het meeste plezier?

Na een lange dag en een schoolreisje naar Amsterdam, gaat de Ode van Redmer ‘het Rijks’ en de schone taak van een museum directeur, waarmee hij Kenneth Zandvliet vergelijkt. Ondanks dat door de scoutingstrip de wedstrijd aan Kenneth voorbij was gegaan nomineert hij toch, net als Redmer, Frank en Marnix, weer een speler als Camataruaan van de Week. De ‘korte hoek’ was meer een schot recht op de keeper af deze week en minder ontwapenend. Tot slot wordt er door iedereen nog een voorspelling gedaan voor de wedstrijd tegen NEC-thuis. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!