Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E12 | We hopen dat Kees het omdraait!!

Seizoen 6, aflevering 12, .
S6E12 | We hopen dat Kees het omdraait!!

Na het pak slaag in de Kuip vorige week was het afgelopen weekend tijd voor een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Op papier toch een mogelijkheid om wat recht te zetten en goede wil te tonen. Ondanks een goed begin, waarin gescoord werd maar waar de VAR een stokje voor stak, zakte het toch weer zonder aantoonbare reden in elkaar. Voor rust wist Excelsior al op 0-2 te komen en nadat Kees van Wonderen zijn spits wisselde in de rust wist sc Heerenveen ook niet meer te scoren en Excelsior nog wel, eindstand: 0-3. Hoe kan het toch steeds zo misgaan?

Frank Beenen, Redmer Wijnsma en Marnix Eringa hebben weer de dankbare taak om ook de wedstrijd van deze week te bespreken. Goed gemutst werd dit weekend het stadion opgezocht, maar toch kwamen de heren weer van een koude kermis thuis. Met elkaar bespreken ze wie er nou allemaal uit vorm is (is er ook nog iemand in vorm?), hoe de tegendoelpunten vielen en wat er aan de hand is met het team van Kees van Wonderen. Uitgebreid worden de zienswijzes op het huidige team op tafel gelegd. Kan de huidige trainer nog iets doen om het tij te keren?

De Ode van Redmer heeft nog nooit zo weinig inhoud gehad dat het toch helemaal duidelijk is waar het over gaat. Nadat het vorige week al lastig was om drie spelers te nomineren was het deze week zo mogelijk nog lastiger, maar toch is het de heren weer gelukt om drie man aan te wijzen die “misschien wel het minst slecht” waren. Aangezien de 0-2 van Excelsior al in ‘de korte hoek’ lag was er geen plek meer in de podcast deze week. Om toch nog even de thermometer in de gemoedstoestant te steken worden aan het eind toch nog de voorspellingen voor FC Twente uit gedaan. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru! Volgende week schuift het hoofd scouting Kenneth Zandvliet en hopen Frank, Redmer en Marnix na een wedstrijd met aanknopingspunten alles rondom de scouting te kunenn bespreken!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!