Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E11 | Snel tot de kern met Hielke Biemond

Seizoen 6, aflevering 11, .
S6E11 | Snel tot de kern met Hielke Biemond

Na de interlandbreak was het weer tijd voor voetbal in de Eredivisie en dus mocht sc Heerenveen afgelopen zaterdag op bezoek bij Feyenoord. In de Kuip was duidelijk dat de landskampioen er zeker niet minder op is geworden en dat Kees van Wonderen toch nog bouwende is: 6-1. Een dikke nederlaag waar niets onterecht aan was en die zelfs nog dikker had kunnen zijn. Genoeg werk aan de winkel dus nog. Maar waar lag het nou precies aan afgelopen zaterdag?

Doordat Frank Beenen niet helemaal fit was, was Hielke Biemond niet alleen te gast in de Kuip, maar ook in de studio van Radio Camataru. Samen met Redmer Wijnsma en Marnix Eringa wordt er teruggeblikt op de nederlaag. Discipline, spelers op de juiste positie zetten, de positie van de trainer zelf, de wisselwerking met het publiek en de sfeer in het uitvak komt allemaal ter sprake. Om niet te lang stil te staan bij de treurnis van zaterdag proberen de heren tot de kern door te dringen en de lijdensweg dragelijk te houden.

De Ode van Redmer is weer raak en gaat deze week over kruioplie, want dat komt sc Heerenveen zeker te kort. Uiteraard worden er ook weer drie spelers genomineerd voor de titel “Camataruaan van de Week”, al was het uitzoeken van drie spelers wellicht de grootste sc Heerenveen-gerelateerde prestatie in de afgelopen week. Met ‘de korte hoek’ pakken de heren toch nog wat extra positiviteit mee. Aan het einde worden er uiteraard ook voorspellingen gewaagd aan de wedstrijd tegen Excelsior, aanstaande zaterdag! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!