Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E10 | Een echte boppeslach met Ferry de Haan

Seizoen 6, aflevering 10, .
S6E10 | Een echte boppeslach met Ferry de Haan

Twee dagen later dan normaal maar het is dan toch weer tijd voor een nieuwe Radio Camataru én hopelijk wordt het wachten beloond. Na een 3-2 nederlaag in Deventer tegen Go Ahead Eagles ligt de focus deze week met name op de gast. In de studio schuift namelijk Ferry de Haan, algemeen directeur van sc Heerenveen, aan. Zoals na elke transferperiode wordt er uitgebreid teruggeblikt en mede dankzij alle luisteraarsvragen was er meer dan genoeg om te bespreken, Met een open algemeen directeur geven we antwoorden op meerdere vlakken antwoord op de vraag: hoe staat sc Heerenveen er momenteel voor?

Waar Kees van Wonderen wat in zijn opstelling moest wijzigen, hoefde dat deze week bij Radio Camataru niet. Derhalve schuift Ferry de Haan aan bij Marnix Eringa, Frank Beenen en Redmer Wijnsma. Zoals gebruikelijk wordt er toch nog teruggeblikt op de wedstrijd, deze week tegen Go Ahead Eagles, maar blijft de bespreking beperkt omdat er nog zoveel andere vragen zijn. Uiteraard word het gemis van Thom Haye en Osame Sahraoui wel besproken, evenals de rode kaart van Charlie Webster. Daarna gaat het gesprek snel in de richting van transfers, jeugdspelers, contractverlengingen, Skoatterwâld, financiën en nog veel meer. Wat ziet Ferry bijvoorbeeld als de dossiers op de korte termijn het meest kunnen bijdragen aan de club?

Zoals zovaak weet Redmer in zijn Ode weer een mooie link te leggen tussen zijn eigen leven en de staat van sc Heerenveen en dat deze week middels een lerende puber. ‘De korte hoek’ die een stuk langer was dan bedoeld komt ook weer voorbij met meerdere korte statements. Uiteraard kan het nomineren van drie spelers voor de Camataruaan van de Week niet ontbreken, naast Sahraoui en Köhlert kreeg ook de man van de rode kaart, Webster, toch nog een nominatie. De Podcast wordt afgesloten met de vraag of Ferry zich inmiddels al Fries voelt. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!