Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E9 | Een verrassende nederlaag en een verwachte rode kaart

Seizoen 6, aflevering 9, .
S6E9 | Een verrassende nederlaag en een verwachte rode kaart

Voor het eerst dit seizoen wist Heerenveen niet te winnen in de Eredivisie, thuis tegen Sparta Rotterdam werd er met 1-3 verloren. Ondanks een goed begin, waarin er mooi gevoetbald werd, was het, vrij onverwacht, Sparta dat op voorsprong kwam in de eerste helft. De alombekende voetbal-wet sloeg toe. Na een aantal persoonlijke fouten liep Sparta al snel uit en al hoewel de Friezen het wel probeerden, was het slotoffensief niet sterk genoeg om Sparta aan het wankelen te brengen. Is er ondanks de nederlaag nog altijd reden voor opportunisme?

Voor het eerst dit seizoen zijn zowel Frank Beenen, als Redmer Wijnsna als Marnix Eringa aanwezig. In de oude vertrouwde opstelling bespreken de heren de wedstrijd tegen Sparta: het ongebalanceerde middenveld, de foutjes van Noppert, het genot genaamd ‘Sahraoui’ en de pech voor de goal. Verder gaat het ook nog over de laatste stand van zaken met de transfers en een aantal zaken die zondag speelden in het Abe Lenstra Stadion. 

Ook deze week trappen we af met de Ode van Redmer, waarin hij de dunne lijn tussen goed en fout aanhaalt. In ‘de korte hoek’ komen weer een aantal stellingen voorbij die door Redmer en Frank beantwoord worden. Na alle lof in de media deze week moest Sahraoui wel weer genomineerd worden voor Camataruaan van de Week, waarbij Noppert een aanmoedigingsnominatie kreeg en Bochniewicz wordt geroemd als wapen in de lucht. Tot slot wordt er vooruitgeblikt op de komende wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!