Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E7 | Het seizoen goed begonnen met Sander Janssen?

Seizoen 6, aflevering 7, .

Na de voorbereiding was het afgelopen weekend voor sc Heerenveen weer tijd voor het echt werk. In de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk kwamen de Friezen aardig uit de startblokken en wisten ze zelfs drie keer te scoren in de eerste helft. Een 3-0 voorsprong dus en daarmee leek de wedstrijd wel in de tas. Ware het niet dat de tweede helft, mede door een penalty voor RKC, toch nog onnodig spannend werd. Gelukkig was RKC niet heel effectief en bleef het bij één Brabants doelpunt en zo werd de eerste wedstrijd dus met 3-1 gewonnen. Was het echt zo slecht als Kees van Wonderen na de wedstrijd ons wou willen doen geloven?

Na zes weken gevuld met de Transferry-weken podcast is het deze week weer tijd voor de start van de reguliere podcast. Frank Beenen is weer terug van vakantie en neemt samen met Marnix Eringa het stokje weer over. Om het duo van voetbalkennis te voorzien schuift deze week VI-clubwatcher Sander Janssen aan. Samen met Sander nemen de heren de wedstrijd tegen RKC Waalwijk onder de loep, bespreken ze de uitbarsting van Kees van Wonderen en mogelijke transfers (bijvoorbeeld Luuk Brouwers). Uiteraard wordt ook de switch van Sander van NEC-clubwatcher naar clubwatcher van NEC en sc Heerenveen besproken.

Ook dit seizoen zal de aflevering wekelijks weer beginnen met de Ode van Redmer, welke deze week in het teken van getinte glazen en meester Sikkema staat. Terug van weggeweest dit jaar is de ‘Korte Hoek’, ondanks dat Warner Hahn aan de andere kant van de wereld (Japan) zit, worden er in onze uitzending wekelijks weer een aantal statements afgevuurd in de korte hoek. Uiteraard nomineren Sander, Frank en Marnix ook weer een Camataruaan van de Week. Tot slot wordt er ook vooruitgeblikt op de aanstaande wedstrijd tegen FC Utrecht. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!