Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E5 | Goodbye Milan, Wolkom Denzel, Ion én een nieuwe keeper?

Seizoen 6, aflevering 5, .
S6E5 | Goodbye Milan, Wolkom Denzel, Ion én een nieuwe keeper?

Welkom bij de vijfde en voorlaatste Transferryweken-aflevering van Radio Camataru! Voordat Marnix, Frank en Redmer het over twee weken weer overnemen, lopen wij – Albert Veen en Nico Stokman – de laatste transfergeruchten, oefenwedstrijden en al het andere nieuws rondom sc Heerenveen met jullie door in iets meer dan drie kwartier!

De volgende thema’s komen onder meer voorbij: de transfer van Milan van Ewijk naar Coventry City, de komst van Denzel Hall (Feyenoord) en de aanstaande transfer van de Moldavische spits Ion Nicolaescu, die na weken van getrek er dan toch gaat komen!

Daarnaast werd er afgelopen weekend geoefend tegen Huddersfield Town, een wedstrijd die door liefst driehonderd meegereisde sc Heerenveen-fans werd bezocht! Een rode kaart van Syb van Ottele zorgde er helaas voor dat de Engelsen uiteindelijk de oefenpot wisten te winnen.

Tot slot helpen we Ferry de Haan en Kenneth Zandvliet een handje in hun zoektocht naar een nieuwe tweede doelman, als opvolger van de vertrokken Xavier Mous. Deze vijf namen komen daarbij sowieso voorbij: Fabian de Keijzer, Matthijs Branderhorst (FC Utrecht), Mickey van der Hart (transfervrij), Jay Gorter (Ajax) en Stijn van Gassel (Excelsior).

Vond je het een leuke aflevering en/of heb je nog opmerkingen? We horen graag van je via Twitter of Instagram! Je kunt ons ook altijd een mailtje sturen naar info@radiocamataru.nl! Bedankt voor het luisteren en tot volgende week!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!