Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S6E1 | Transferryweken: Wolkom Webster en zoeken naar spitsen!

Seizoen 6, aflevering 1, .
S6E1 | Transferryweken: Wolkom Webster en zoeken naar spitsen!

De komende Transferryweken wordt Radio Camataru gekaapt door Marcel Koppers en Albert Veen, die je op de hoogte houden van de laatste transfergeruchten, oefenwedstrijden en al het andere nieuws rondom sc Heerenveen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen!

In de eerste aflevering gaan we direct in op de laatste geruchten uit Israel en Moldavië: Ion Nicolaescu en Georgi Rusev. Want hoewel er met 0-14 werd gewonnen van FC Wolvega is het wel duidelijk dat sc Heerenveen zich op vijf posities wil versterken of de selectie in elk geval breder wil maken.

Voor een groot gedeelte hangt dit echter ook af van de spelers die verkocht kunnen worden. Wat gebeurt er deze transferwindow nog met Andries Noppert, Thom Haye, Tibor Halilovic, Milan van Ewijk en wellicht nog Osame Sahraoui. Qua uitgaande transfers was het de afgelopen weken echter relatief rustig.

Nieuw in deze podcastreeks is het element van datascouting. Clubs gebruiken steeds meer data om spelers te scouten en daarom vroegen wij ons af: kunnen wij misschien gaan voorspellen welke spelers er bij Heerenveen in beeld zijn? We trappen de reeks af met de zoektocht naar een nieuwe spits.

Uiteraard kijken we ook nog even hoe het gaat met oud-spelers en -trainers die elders een nieuwe club hebben gevonden.

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!