Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E34 | De laatste van het seizoen!

Seizoen 5, aflevering 33, .
S5E34 | De laatste van het seizoen!

Na de eerste ronde van de play-offs zit het seizoen er dan toch op. Na een nog enigszins hoopvolle wedstrijd in het Abe Lenstra stadion (1-2) was FC Twente uiteindelijk in eigen huis veel te sterk (4-0). Dat betekende dus het einde van de “Europese droom”. Moeten we het nog lang over de wedstrijden hebben of kan er beter vooruit gekeken worden?

Voor de laatste aflevering van het seizoen is het weer gelukt om in de standaard opstelling ten tonele te verschijnen: Frank, Redmer en Marnix bespreken de afgelopen week weer met z’n drieën. De wedstrijden komen wel eerst even aan bod, maar uiteindelijk zijn ze het er snel over eens dat met name de wedstrijd van zondag beter achterwege gelaten kan worden. Vervolgens lopen ze nog eens stapsgewijs door de selectie heen voor volgend jaar en komt uiteraard het artikel over de chemie tussen de staf en de spelersgroep aan bod. Was het nou echt zo schokkend wat er allemaal geschreven is?

Bij de laatste uitzending van het seizoen hoort ook de laatste Ode van Redmer en die blikt ook terug op het afgelopen seizoen en kijkt een beetje vooruit naar wat er komen gaat. Tijdens de aflevering nomineren Frank, Redmer en Marnix ook de laatste Camataruaan van de Week, waarna later de winnaar bekend zal worden. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru

ps. in juli zullen Marcel Koppers en Albert Veen wekelijks met een kleine update komen aangaande transfers en ander nieuws. Blijf hierover onze social media volgen! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!