Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E27 | Samen met een statement achter Heerenveen!

Seizoen 5, aflevering 27, .
S5E27 | Samen met een statement achter Heerenveen!

In het Abe Lenstra Stadion won sc Heerenveen afgelopen zaterdag met 2-1 van FC Volendam. Met deze overwinning kwamen de Friezen weer een stapje dichterbij de play-offs en lieten ze vooral in de eerste helft zien waarom ze daar ook thuis horen. Opnieuw was het Sydney van Hooijdonk die belangrijk was, doordat hij beide goals maakte en zichzelf omhoog schoot op de topscorerslijst. Zou hij nu dan ook credits krijgen van de supporters? 

Deze week bespreken Frank, Redmer en Marnix met z’n drieëen de afgelopen week. Hierbij komt uiteraard het statement van de supporters ter sprake, wat ook door Radio Camataru was ondertekend. Een mooi statement, dat goed werd opgepakt in het stadion en in de media. Daarbij was het natuurlijk extra fijn dat na afloop de drie punten thuis bleven en er zo verder gebouwd kon worden aan een goede reeks. Heeft Kees van Wonderen nu dan ook zijn vaste formatie gevonden?

In de Ode van Redmer deze week aandacht voor de stand-in die het de laatste weken erg goed doet voor een stand-in. Nu het einde van het seizoen nadert, nadert ook het einde van de Camataruaan van het Jaar verkiezing, waar ook deze week weer drie spelers een nominatie voor ontvangen. Tot slot wordt er nog even vooruitgekeken naar aanstaande zaterdag, dan speelt sc Heerenveen uit tegen Sparta! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

 

p.s. volgende week is uitzending nummer 200 van Radio Camataru, mocht je nou een leuke (video/tekst/audio) boodschap voor ons hebben, stuur die vooral in via Twitter, Instagram of info@radiocamataru.nl en wij nemen de leuksten volgende week mee in de uitzending! 

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!