Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E26 | Wij zijn alleen voorstander van voetballend vuurwerk!

Seizoen 5, aflevering 26, .
S5E26 | Wij zijn alleen voorstander van voetballend vuurwerk!

Na de interlandbreak stond er afgelopen weekend eindelijk weer Eredivisie-voetbal op het programma. Iedereen verheugde zich op een leuke wedstrijd in Alkmaar. Die kregen we ook voorgeschoteld, maar wel in de schaduw van een vuurwerkincident. Na afloop ging het meer over de ‘prestatie’ van een aantal supporters, dan van de spelers. Is dit nou hoe we gezien willen worden? 

Marnix, Frank en Redmer hebben het (eindelijk weer eens) met z’n drieën over de supporters en de wedstrijd. Alle drie keuren ze het vuurwerk af en snappen ze de beweegredenen niet. Wat ze wel snapten waren de keuzes van Kees van Wonderen: Olsson voor Nunnely en van Ottele voor Bruma. Verder hebben ze ook best wel genoten van de wedstrijd in Alkmaar, waar één punt ook zeker geen slecht resultaat is. Een resultaat dat niet mogelijk was geweest zonder Mous, die zich weer eens onderscheidde.

Deze week de Ode van Redmer wat eigenlijk geen Ode is. Wel een kleine ode aan drie spelers die een nominatie kregen voor de Camataruaan van de Week! Na het stoppen van HeerenveenStats, geen statistieken van hun kant meer dit seizoen. Aangaande cijfertjes (datums in dit geval) bespreken de heren wel alle aflopende contracten. Heeft iemand eigenlijk wat over Timo Zaal gehoord? Tot slot wordt er nog even vooruitgekeken naar aanstaande zaterdag, dan speelt sc Heerenveen thuis tegen Volendam! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!