Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E25 | Awaydays zijn de mooisten

Seizoen 5, aflevering 25, .
S5E25 | Awaydays zijn de mooisten

De blessuregolf is weer verholpen en deze week dus gewoon weer een nieuwe Radio Camataru. Ditmaal met maar liefst drie gasten, dan moet er dus wel wat speciaals te bespreken zijn. De uitzending staat namelijk in het teken van het bezoeken van uitwedstrijden. En er is niets lekkerder dan het over uitwedstrijden te hebben na een uitoverwinning, want uiteraard komt ook de 0-2 overwinning op FC Groningen ter sprake.

Deze week gaan Frank en Redmer in gesprek met de supporters- en vrijwilligerscoördinator Arthur Beugelink en twee supporters die vaak bij uitwedstrijden te vinden zijn: Sietze Looijenga en Corjan Castelein. Wat maaakt het bezoeken van uitwedstrijden nou zo speciaal en wat is er allemaal veranderd door de jaren heen? In ruim een uur worden alle ins en outs van het uitvak besproken. Maar uiteraard wordt er ook teruggekeken op de overwinning van afgelopen zondag, waarbij Sydney van Hooijdonk met twee goals de gevierde man was. Is met deze overwinning het begin van een goede serie ingezet?

De Ode van Redmer is deze week aan een stuk plexiglas en hoe dat misplaatst was. Met een volle studio en een overwinning was er natuurlijk ook weer genoeg te kiezen voor de Camataruaan van de Week. In verband met de interlandbreak is er weer een nieuwe Radio Camataru over twee weken, na de wedstrijd tegen AZ. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!