Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E24 | Op naar een goede serie met Jaap Friso!

Seizoen 5, aflevering 24, .
S5E24 | Op naar een goede serie met Jaap Friso!

Het had zo mooi kunnen zijn tegen Feyenoord, een goede eerste helft werd helaas niet uitgedrukt in doelpunten. Dit gaf Feyenoord de kans om zich te herpakken en de eerste grote kans te verzilveren, opnieuw een zuur resultaat maar wel met goed veldspel tegen de koploper. In Enschede was het scoreverloop andersom, hier kwamen we juist wel op voorsprong. Helaas herpakte Twente zich ook, werd het 3-1 maar toonde sc Heerenveen veerkracht: 3-3!

Deze week in de studio bij Frank en Marnix geen Redmer, die door ziekte geveld was, maar wel een echte bekerfanaat. Samen met Jaap Friso bespreken de heren uiteraard het bekerduel met Feyenoord, het halflege stadion, de goede sfeer en het onfortuinlijke resultaat. Daarnaast komen de uitsupporters van Feyenoord ter sprake en laat Jaap ook zijn licht zijn schijnen op de huidige gang van zaken rondom uitsupporters in het algemeen. Ook wordt de wedstrijd tegen FC Twente besproken, waar de ploeg van Kees van Wonderen wat wegzakte maar opnieuw liet zien ook strijd te kunnen leveren. Gaat dit spel gekoppeld aan deze instelling leiden tot meer?

De Ode van Redmer zoomt deze week in op het optreden van Rami Kaib afgelopen zondag, een optreden dat Redmer zelf op Twitter al had gejinxt. Voor de Camataruaan van de Week bespreekt Frank de situatie op het middenveld en licht een sterke invaller uit, terwijl Jaap en Marnix een verdediger kiezen. Tot slot wordt er nog vooruit gekeken naar de aanstaande thuiswedstrijd tegen Ajax, begint de goede serie zondag? Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!