Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E16 | Het ijzer moet je smeden als het koud is

Seizoen 5, aflevering 12, .
S5E16 | Het ijzer moet je smeden als het koud is

Na de vroege winterstop met daarin het WK voetbal was het afgelopen weekend weer tijd voor de Eredivisie! Vol enthousiasme keken wij uit naar de eerste wedstrijd van sc Heerenveen, een uitwedstrijd in Waalwijk. De wedstrijd eindigde, voor de vijfde keer dit seizoen, in 0-0, zonder al teveel spanning. In ieder geval weer aanleiding om het over het team van Kees van Wonderen te hebben!

Redmer, Frank en Marnix hebben het dan ook kort even over de wedstrijd in Waalwijk, waarbij het meest vervelende het uitvallen van aanvoerder Sven van Beek was. Hij zal met een blessure aan zijn achillespees een aantal maanden naar verwachting uitgeschakeld zijn. Verder gaat het over eventuele kapitaalvernietiging, creativiteit en middenvelders. Moet er iemand anders in de spits staan?

De ode van Redmer gaat deze week ook over onze aanvoerder, en het verdriet dat Redmer bij hem voelde afgelopen zaterdag. De stat van de week beleefde nog een weekje extra winterstop, maar de Camataruaan van de week werd gewoon weer besproken. Deze week een ‘hartjes’-actie voor een oud-speler van Heerenveen, wie zou dat toch zijn?! Ook kijken de heren nog vooruit naar de wedstrijden tegen Volendam-thuis (Beker) en AZ-thuis. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!