Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E15 | Een heerlijk gevoel na winst in de Derby!

Seizoen 5, aflevering 15, .
S5E15 | Een heerlijk gevoel na winst in de Derby!

Afgelopen zondag stond de eerste Friese Derby van dit seizoen op het programma. sc Heerenveen ontving thuis Cambuur Leeuwarden in een heerlijke ambiance. Het Abe Lenstra Stadion zat helemaal vol en zag dat de drie punten in Heerenveen bleven. Niet altijd werd er even goed gevoetbald, maar er was strijd, passie en inzet. En zo bleven we de beste club van Friesland!

Deze week bespreken Redmer, Frank en Marnix uiteraard de wedstrijd tegen Cambuur, maar ook wordt alles eromheen besproken. De sfeer, de ereronde, uitblinkers en het lekkere maandagochtend-gevoel, alles komt voorbij. Daarnaast blikken de heren ook even terug op de eerste seizoens’helft', die na 14 wedstrijden nu afgerond is. Net zoals iedereen in Friesland wordt er uiteraard ook nog even gesproken over het feit dat onze Andries Noppert naar het WK in Qatar gaat.

Deze week gaat de Ode van Redmer over de gevoelige plaat, die mede mogelijk werd gemaakt door Anas Tahiri. Frank heeft samen met Heerenveen stats wat uitgezocht om zijn nominatie voor Camataruaan van de week te bevestigen. Doordat er zoveel opties waren deze week was het een lastige keuze en wordt er weer een ‘hartjes’-actie opgezet en deze week voor Pawel Bochniewicz, die gelukkig toch mee kon doen. Tot slot was er weinig om op vooruit te kijken, maar willen we jullie wel graag een fijn WK en een gelukkige winterstop wensen! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!