Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E12 | Drie gestolen punten in Volendam en de vergeten bekeroverwinning

Seizoen 5, aflevering 12, .
S5E12 | Drie gestolen punten in Volendam en de vergeten bekeroverwinning

Twee overwinningen en 7 goals in een week, dat klinkt als waar we op zaten te wachten. Toch is de stemming in het begin wat gelaten. Na een 2-0 achterstand en een verlenging tegen Hoek werd er gelukkig wel gewonnen. Ook van Volendam werd gelukkig (wel) gewonnen, nadat Heerenveen in de eerste helft met name flink onder druk werd gezet door Het Andere Oranje.

Na een gelijkspel tegen Go Ahead Eagles was het dé week voor Kees van Wonderen om te laten zien wat voor spektakel zijn team kon bieden. En er werd dan ook wel gewoon twee keer gewonnen. Frank, Redmer en Marnix hadden dan ook genoeg weer om over na te praten. Al hoewel, de heren waren de bekeroverwinning tegen Hoek alweer een beetje vergeten na de stroeve overwinning op Volendam. Gelukkig komt de wedstrijd tegen Hoek ook nog even van pas voor de verkiezing van de Camataruaan van de Week. Maar, moet Heerenveen nu zo blijven spelen als in de (betere) tweede helft tegen Volendam?

Deze week gaat de Ode van Redmer over de Man of the Mats van afgelopen zondag en zijn uitwisseling dit seizoen. Verder wordt besproken hoe Heerenveen in onze optiek eigenlijk moet spelen, inclusief de nodige, verwarrende, getallen en posities! Samen met Heerenveenstats blijven we nog even bij de cijfers en vergelijken we ook de huidige seizoensstart met eerdere jaren in de Eredivisie. Hoe goed doet Kees van Wonderen het eigenlijk? Verder blikken we uiteraard vooruit op de wedstrijd tegen FC Utrecht en deelt Frank ook weer een One to Watch met ons. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!