Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E11 | De spektakel-knop is nog niet gevonden

Seizoen 5, aflevering 11, .
S5E11 | De spektakel-knop is nog niet gevonden

Na de nederlaag tegen PSV was het aan de mannen van Kees van Wonderen om in Deventer wat meer initiatief te tonen. Ondanks de omzetting op het middenveld bleef het lastig voor Heerenveen om tot veel kansen te komen. Desondanks kwam Heerenveen wel op voorsprong en maakte de gelijkmaker in de blessuretijd het gelijkspel toch extra zuur. Gaf deze wedstrijd meer perspectief of is maakte het weinig verschil?

Een week na de podcast met iconen Foppe de Haan en Rodion Camataru gaan we deze week weer terug naar onze vertrouwde opstelling. Marnix, Redmer en Frank bespreken de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, waar eigenlijk vrij weinig gebeurde. Ook wordt even aangestipt dat de heren aan het begin van het seizoen lovend waren over Tahiri, maar dat hij nu juist op de bank gezet werd. Daarnaast wordt de vraag besproken of er niet nog meer aan de opstelling zou moeten veranderen.

De Ode van Redmer staat deze week in het teken van toeval, want dat speelde een rol in de afgelopen wedstrijd. Verder hebben we deze week weer een Stat van de Week van Heerenveenstats waarbij we naar de Expected Goals en Points ranking van de Eredivisie kijken. Uiteraard blikken we ook vooruit op de uitwedstrijden tegen Hoek en Volendam. Voor de laatste wedstrijd heeft Frank ook weer een One to Watch uitgekozen, een oude bekende! Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru, net als het antwoord op de uitnodiging om tegen Omrop Fryslân te padelen.

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!