Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E2 | Op zoek naar de verlossende dribbel met Albert Veen

Seizoen 5, aflevering 2, .
S5E2 | Op zoek naar de verlossende dribbel met Albert Veen

Na de opening van het nieuwe seizoen tegen Sparta Rotterdam, is het tijd voor Radio Camataru om een nieuwe opzet te proberen. Dat betekent een kortere uitzending waarin we het met z’n drieën gaan hebben over wedstrijd die geweest is én die gaat komen!  

De nieuwe stijl beginnen we met presentator Marnix Eringa en sidekick Frank Beenen, maar nog zonder vakantieman Redmer Wijnsma, maar hij wordt vervangen door Albert Veen. Eerder spraken we hem al eens over het supportersinitiatief tijdens de COVID-periode, nu spreken we hem over het 0-0 gelijkspel tegen Sparta, zijn rol als ambassadeur van sc Heerenveen en voorspellen we de wedstrijd tegen Feyenoord.

De uitzending begint met de Ode van Redmer, deze week opgedragen aan een speler die we lang niet hebben zien voetballen in de Eredivisie. Nieuw vanaf deze uitzending zijn verder de ‘Statistiek van de Week’ (afkomstig van Heerenveenstats op Twitter) en de ‘One to watch’, waarbij we vooruitblikken op één speler van de volgende tegenstander. Naast deze nieuwe items, worden ook dit jaar nog altijd spelers genomineerd voor Camataruaan van de Week! Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!