Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E3 | Ein-de-lijk weer thuis met Joey van den Berg

Seizoen 4, aflevering 3, .
S4E3 | Ein-de-lijk weer thuis met Joey van den Berg

In de derde uitzending van Radio Camataru ontvangen we voor de derde keer oud-Heerenvener Joey van den Berg, die tegenwoordig jeugdtrainer is in de opleiding van de Friezen.

Samen met presentator Marcel Koppers en sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen blikken we met Van den Berg terug op de wedstrijd tegen RKC Waalijk, nomineren we ieder een Camataruaan van de Week, horen we welke hobbels hij als jeugdtrainer ervaart, wat hij als speler vroeger mee kreeg van transfergeruchten en hij Joey eens op een andere manier aan de tand gevoeld in de ‘Tien van Redmer’.

Tot slot blikken we uiteraard alvast vooruit op het komende duel met AZ Alkmaar en horen jullie wie er komende week komt aanschuiven. Dat alles en veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!