Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S4E1 | Klaar voor de start met Pelé van Anholt

Seizoen 4, aflevering 1, .
S4E1 | Klaar voor de start met Pelé van Anholt

In de eerste uitzending van het vierde seizoen van Radio Camataru blikken we met oud-speler Pelé van Anholt uitgebreid terug op de voorbereiding tot nu toe én uiteraard vooruit op het openingsduel in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles.

De 30-jarige Fries traint momenteel mee met het eerste elftal van trainer Johnny Jansen en weet dus goed wat er momenteel rondloopt in de selectie. Samen met presentator Marnix Eringa en sidekicks Redmer Wijnsma en Frank Beenen werpen de heren een blik op de transfermarkt, wat de verwachtingen zijn en waar er echt nog een versterking nodig is.

Uiteraard praten we met Van Anholt ook over zijn afgelopen jaar in Cyprus, waarom hij na de winterstop niet meer speelde en wat zijn plannen zijn voor de nabije toekomst.

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!