Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S7E1 | Nieuw elan met Robin van Persie aan het roer!

Seizoen 7, aflevering 1, .
S7E1 | Nieuw elan met Robin van Persie aan het roer!

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is zaterdag begonnen en ook Radio Camataru gaat weer van start met de Transferryweken-podcast van Marcel Koppers en Albert Veen. De komende zes weken houden ze je op de hoogte van alles wat speelt rondom de club, van de oefenwedstrijden tot transfergeruchten! En we proberen iedere week met een oud-speler te bellen.

In deze eerste podcast hebben we het onder meer over de eerste training onder Robin van Persie, de nieuwe aanwinsten Levi Smans, Sam Kerstens en Danilo Al-Saed, de nieuwe hoofdsponsor WOLKOM en er zijn ondertussen al meer dan 14.000 seizoenkaarten verkocht! Wat is een transferperiode zonder geruchten? Misschien wel het leukste onderdeel van de voorbereiding.

Én we bellen even met Luciano Slagveer, die de afgelopen vier jaar in Hongarije speelde bij Puskas Akademia. Daar was hij ploeggenoot van middenvelder Marius Corbu, die weer in de interesse staat van sc Heerenveen. Zouden de twee al over Heerenveen gesproken hebben? ;)

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!