Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E33 | De randzaken raakten de hoofdzaak, met Marcel en Jaap

Seizoen 5, aflevering 33, .
S5E33 | De randzaken raakten de hoofdzaak, met Marcel en Jaap

Afgelopen weekend stond alweer de laatste wedstrijd van de Eredivisie 2022/2023 op het programma. Thuis tegen Go Ahead Eagles stelde het team van Kees van Wonderen dan eindelijk de play-offs veilig, waarin het aankomende week twee keer FC Twente zal treffen. Een wat fletse wedstrijd, maar omgeven door mooie randzaken zorgden voor een middag met het Heerenveen-gevoel. Weten we dit nu vast te houden in de play-offs?

Door chaos bij Redmer en ziekte bij Frank is de opstelling drastisch gewijzigd en dus neemt Marnix deze week op samen met Marcel Koppers en Jaap Friso, tenminste twee bekende geluiden. Met het debuut van Bekkema, de sfeeractie vooraf, het afscheid achteraf en een goede sfeer op Nieuw Noord en in de rest van het stadion geven de mannen genoeg stof om over na te praten. Maar was de wedstrijd nou ook klantenbinding?

Door de afwezigheid van Redmer en het enthousiasme van Jaap is er deze week een Ode van Jaap. Deze gaat uiteraard over het bijzondere debuut van Jan Bekkema, die eindelijk zijn opwachting mocht maken en in de slotfase Andries Noppert verving. Uiteindelijk nomineren Jaap, Marcel en Marnix ook weer een Camataruaan van de Week, deze week een unicum in de nominaties! Tot slot wordt er ook vooruitgeblikt op de play-offs. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!