Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E32 | Een onverwacht punt en op naar zondag!

Seizoen 5, aflevering 32, .
S5E32 | Een onverwacht punt en op naar zondag!

Na het teleurstellende gelijkspel tegen Excelsior waren de verwachtingen voor PSV-uit niet heel hoog gespannen. Echter, zoals wel vaker in de laatste jaren lieten we in Eindhoven toch ineens weer zien dat we wel kunnen voetballen. Ondanks een 1-0 achterstand, kwam sc Heerenveen tot op 1-3, waarna het de overwinning in het laatste kwartier toch nog weggaf: 3-3. Een onverwacht punt, wat achteraf toch zuur voelde. Kan het team aanstaande zondag zich nog een keer zo laten gelden en daarmee een ticket voor de play-offs binnenhalen? 

Na weken van vakanties voor iedereen was het eindelijk weer eens zover dat Frank, Redmer en Marnix met z’n drieën in de studio zaten. De wedstrijd tegen PSV wordt uitgebreid besproken en wat er positief opviel. Het resultaat in Eindhoven zorgt toch voor een positieve sfeer, die bijna omslaat in opportunistisch als het over Collassin gaat. Met twee doelpunten was hij uiteraard de man van de wedstrijd, maar moet hij nu op basis hiervan ineens toch blijven?

Toevalligerwijs ging de Ode van Redmer deze week ook over Colassin en voedde dit de discussie over deze struikrover tussen Frank en Redmer. Voor de één na laatste keer dit seizoen worden er ook weer drie spelers genomineerd voor de Camataruaan van de Week. Deze week weer eens meerdere spelers voor de drie plekken, uiteindelijk waren het een pitbull, struikrover en de ongrijpbare die uitverkoren zijn. Tot slot wordt er ook vooruitgeblikt op de laatste speelronde, waarin sc Heerenveen alles zelf in de hand heeft: to play-off or not to play-off. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!