Wekelijkse podcast over
sc Heerenveen!

S5E30 | Op naar drie finales met Sander Eising

Seizoen 5, aflevering 30, .
S5E30 | Op naar drie finales met Sander Eising

Na een interlandbreak werd de Eredivisie afgelopen weekend hervat met een belangrijk duel voor sc Heerenveen. In Nijmegen werd er gevoetbald tegen NEC, één van de directe concurrenten voor de laatste plek in de play-offs. Een prachtige vrije trap van Thom Haye beloonde een aardige start met de voorsprong. Vervolgens stopte het voetballen weer en leek het als een kaartenhuis in elkaar te storten. NEC nam het initatief en de voorsprong over, waarna de wedstijd als een nachtkaars leek uit te gaan. Na een spitsengoal van Sydney van Hooijdonk en de blunder van Cillessen was het het Colassin die, vlak voor tijd, de winnende binnen schoot! Gaan we nu dan toch de play-offs halen? 

Deze week is Redmer weer terug en is Frank op vakantie, dus wijzigde de opstelling en zit naast Redmer en Marnix deze keer Sander Eising weer eens in de studio. Samen met Sander bespreken de heren oud-spelers op het veld, de wedstrijd, de goals, het verdedigen en de psychologische staat van het team. Misschien moet er toch maar eens een psycholoog langskomen bij het team, om de knikkende knieën te bestrijden. Uiteraard wordt ook het penalty moment nog even geraakt (net als Sahraoui), was het genoeg voor een strafschop?

Met de terugkeer van Redmer is het ook weer tijd voor een nieuwe Ode. In de Ode deze week aandacht voor het juichen, in het algemeen maar toch met name na die laatste goal. Deze week worden er ook weer drie spelers gekozen voor de Camataruaan van de Week. Tot slot wordt er ook vooruitgeblikt op dat wat nog gaat komen de komende weken en worden de kansen voor de play-offs ingeschat. Dat alles en nog veel meer hoor je in deze nieuwe uitzending van Radio Camataru!

Luister de uitzending hieronder terug, via iTunes, Spotify, Podbean, Google Podcasts en vergeet niet je te abonneren en/of een recensie achter te laten!